• Aktuellt


Ändringar i kursorganisation pga coronaviruset

Information hur vi anpassat våra kurser för att alla ska kunna deltaga

I en internationell bransch som vår där det personliga mötet är viktigt bjuder de nya riktlinjerna på ett antal utmaningar. Hur ger man intressanta kurser på ett sätt som deltagarna kan ta till sig på distans?

Vi har försökt att anpassa våra kurser till ett onlineformat. För att det ska fungera på bästa sätt har vi lagt in fler pauser i föreläsningarna och uppmanar alla att vara aktiva och interagera med föreläsaren genom att flika in frågor eller skriva i chatten. Det gör att föreläsaren får bättre kontakt med deltagarna och ger ett mer intressant och anpassat innehåll.

Innan kursen håller vi ett testmöte där både föreläsare och deltagare kan bekanta sig med programmet, testa sina högtalare och sin mikrofon. Om några tekniska problem uppstår vägleder vi dig i hur du kan lösa dem.

Tyvärr kan vi just nu inte erbjuda kurser på plats som vi gjort tidigare. Fram till mitten av maj kommer alla våra kurser att hållas digitalt. Vi håller oss hela tiden uppdaterade om rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och regeringen, och hoppas att vi snart får ses som vanligt igen! 

Hör av dig till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina frågor eller förslag.