#2 April - Juni 2020

Läs om höstens kurser, IP-akademins senaste tillskott, samt en uppdatering om Covid-19

Med anledning av det nya Corona-viruset Covid-19 kan vi under våren tyvärr inte garantera att alla kurser blir av som planerat. Eftersom våra kurser hålls i små grupper försöker vi att hålla dem som vanligt, och vi kan också erbjuda videolösningar. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och meddelar våra anmälda deltagare allt eftersom situationen utvecklas. Om en kurs måste ställas in ser vi till att hitta ett nytt datum som passar alla deltagare. Vi hoppas att situationen har lättat till hösten, så att vi kan fortsätta med ordinarie schema.

Till hösten har vi ett spännande kursutbud planerat. Bland annat kommer Petter Rindforth att hålla sin kurser Administration av Varumärken, Administration av Design/Mönster och Varumärke fördjupningskurs. Vi kommer även att hålla en till omgång av tredagarskursen Kravanalys och Invändning och Muntlig förhandling i EPO. Vi har också flyttat PCT Avancerad kurs till september, så ta chansen att gå den i Stockholm i höst.

Missade du vårens omgång av Grundkursen? VI kan stolt berätta att vi redan i höst har planerat in nya tillfällen för alla moduler. Mer information om dessa väntas komma upp i god tid innan nästa tillfälle.

Vi har även några seminarier i höst. Vi kan redan nu berätta om Rätten till Uppfinningar som ger 6,5 PVU-poäng. Dessutom kommer vi att hålla det mycket uppskattade seminariet Företagshemligheter, som vi höll gjorde för första gången i höstas.'

Vi uppdaterar alltid vårt kurs- och seminarieutbud, så håll utkik på vår hemsida och i våra kursutskick för att hitta något som passar dig.

IP-akademin och Trona Patentrådgivning har fått en ny medarbetare. Han heter Theo och är en westie-valp på nio månader. Han följer med på kontoret och bidrar under titeln ”trivselkonsulent” med allt från klappar och kramar till säkerheten i huset. Nedan finns några av våra favoritbilder på honom.

Dela gärna nyhetsbrevet med någon som du tror kan vara intresserad!

Med vänliga hälsningar,

Rut, Elsa och Elin


Får du bara våra nyhetsbrev och önskar få tillgång till våra kursutskick om relevanta kurser 1-2 gånger i månaden? Anmäl dig här: http://eepurl.com/cCJYgf