• Aktuellt

Äntligen är vi tillbaka med kurser på plats

I årets tredje nyhetsbrev berättar vi om höstens kursprogram, uppdatering om Corona-läget och presenterar en ny medarbetare. Dessutom har vi ett erbjudande speciellt för dig.

Till hösten hoppas vi att vi ska kunna hålla de flesta av våra kurser/seminarier på plats för de som kan och vill. Vi kommer även att fortsätta erbjuda alla våra kurser på distans. Läs mer om IP-akademins Corona-uppdatering här.

I vårt förra nyhetsbrev nämnde vi att vi till hösten skulle hålla de två halvdagsseminarierna Non-obviousness in US Practice  och Inventive Step in the EPO som handlar om hur uppfinningshöjd bedöms i USA respektive i EPO. Dessa seminarier flyttas fram till våren 2022 och mer information kommer upp längre fram.

Vi vill välkomna vår nya kollega Adrian, som ska jobba här med oss på IP-akademin. Vi har även nyheter om kontorshunden Theo. Han mår bra och fyllde 2 år häromdagen.

Erbjudande till dig som tar del av vårt nyhetsbrev
Just nu* får du ytterligare 5 % rabatt när du anmäler dig till våra aktuella kurser eller seminarier. Skriv NYHETSBREV3 i meddelanderutan när du gör din anmälan.

*Erbjudandet gäller till den sista juli!  

Höstterminen på IP-akademin
För patentombud erbjuder vi följande kurser:

  • Vi kör en ny omgång av Patent Fundamentals (tidigare Grundkursen). Patent fundamentals är indelad i sex moduler där varje modul täcker ett specifikt område inom patent. Ta del av mer information om de olika modulerna på hemsidan.
  • I oktober kommer vi att hålla kursen Claim Analysis som lämpar sig särskilt för dig som vill förbereda dig inför EQE Pre-exam 2022.

För assistenter kommer vi hålla kurserna:

Vi kommer anordna tre seminarier i november:

Håll gärna utkik efter våra kursutskick för fler nyheter och mer information.

Vi önskar er en skön sommar och hoppas att vi kan ses snart!

Med vänliga hälsningar,
Rut, Elsa, Elin, Miranda och Adrian.
 
Får du bara våra nyhetsbrev men vill ha våra kursutskick också? Klicka här för att registrera dig.