• Aktuellt


Uppdatering om vårt kursprogram angående Covid-19

Information om hur hösten kommer att se ut med anledning av Coronaviruset.

Efter en lång period då våra kurser och seminarier har fått erbjudas på distans kan vi nu äntligen till hösten öppna upp lite mer. Det gör att vi återigen kan hålla vår kurser i Saturnus kurslokaler i Hornstull.

Kurs på plats
Till hösten hoppas vi att kunna hålla kurser på plats och äntligen få träffas igen. För att hålla nere smittspridningen följer vi alla restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Vi bokar större lokaler så att det finns gott om utrymme. Konferenslokalerna har även egna rutiner för renhållning och att undvika trängsel.

Kurs på distans
Vi är förstås glada över möjligheten till fysiska möten men har under pandemin lärt oss vikten av distansundervisning då många deltagare har kunnat vara med just för att de inte har behövt åka till oss. Med den insikten om tillgänglighet har vi beslutat att vi fortsatt kommer att erbjuda alla våra kurser och seminarier på distans även i höst. 

Innan kursen håller vi ett testmöte där alla föreläsare och deltagare som vill kan bekanta sig med programmet, testa sina högtalare och sin mikrofon. Om några tekniska problem uppstår vägleder vi dig i hur du kan lösa dem.

Vi uppmuntrar dig som deltar på distans att ändå vara aktiv med frågor och i chattfunktionen.

Vi håller oss hela tiden uppdaterade om rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och regeringen. Vi ser fram emot att ses på plats eller digitalt!

Hör av dig till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina frågor eller förslag.